Skip to content Skip to footer

El festival amb ànima

El festival MALEDUCATS és el primer certamen internacional dedicat a la música urbana i art urbà de nova generació que s’organitza a Catalunya. El festival neix amb la vocació d’esdevenir un port per a les millors propostes nacionals, estatals i internacionals, així com un espai per a consolidar i normalitzar la nova escena catalana.
La irreverència del seu nom, pròpia del gènere, està basada en “Maleducao”, una de les cançons que va catapultar Lildami en els seus inicis i un dels primers hits emblemàtics d’aquesta nova escena catalana. El “cat”, entès com a sufix també referència el festival territorialment a Catalunya i amb el català com a idioma vehicular. La mateixa implicació en el desenvolupament del Maleducats del cantant Lildami, punta de llança de la música urbana catalana i artista terrassenc de flamant actualitat, dotarà el festival de l’ànima, de l’emotivitat i de la credibilitat tan imprescindible en esdeveniments d’aquesta envergadura i voluntat aglutinada.

La dimensió del festival

El Festival MALEDUCATS constarà d’un escenari principal i un altre escenari secundari. També hi conviuran diferents espais en plena coherència conceptual: l’escenari principal amb les actuacions dels artistes (els màxims exponents de la música urbana de la casa i grans artistes amb renom internacional), a l’escenari secundari hi passaran els artistes emergents locals i nacionals com Zetak, Julieta, Xavibo i Doble; una zona dedicada al street art i exhibició de grafitis durant la celebració del festival i una àrea específica per foodtrucks. També hi haurà serveis diversos com Punt Lila, Creu Roja i Energy Control. Maleducats té valors intrínsecs inclusius i la vocació pedagògica d’inculcar-los al seu públic potencial. Terrassa és la tercera ciutat més gran de Catalunya, i es troba geogràficament molt ben situada i compta amb una excel·lent comunicació pel que fa a transport públic i xarxa de carreteres.